Opskriften her stammer fra England

Kanin i karry

6 personer

1 kanin skåret i stykker
½ tsk. stødt ingefær
30 gram mel
2 hakkede løg
2 hakkede sure æbler (madæbler)
30 gram baconfedt el. smør
1 tsk. salt
1 spsk. god stærk karry
1½ kop grønsagssuppe eller bouillonterning
mælk fra en ½ kokosnød eller tilsvarende fra dåse
revet kød fra en ½ kokosnød (kokosmel kan bruges)

Gnid kaninen med ingefær og mel.
Svits karry i fedtet.
Svits løg og æbler i fedtet, indtil de bliver gyldne.
Tilsæt kaninen og salt.
Rør godt og tilsæt grønsagssuppen og kokosmælken.
Lad det simre i ca. 1½ time.
Tag kødet op, si sovsen og bring den i kog igen.
Tilsæt kødet til gennemvarmning.
Serveres med revet kokosnød på toppen og placer en rand
 af ris rundt om kødet.

                                             Velbekomme

 

 

 

 

© Copyright Ela Nørgaard